Schilderwerk Utrecht

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Michiel Spanjersberg

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de ladder. Deze keer schilder Michiel Spanjersberg.

Stel je eens voor, wie is schilder Michiel en wat doet hij zoal?

Nou ik ben dus Michiel Spanjersberg en mijn bedrijf bestaat inmiddels 15 jaar, bestaat uit een jong team van 4 man en is gespecialiseerd in schilderwerk en timmerwerk.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor het schildersvak?

Ik werk vanaf mijn 17e al en ben begonnen in de standbouw als meubelmaker/ schilder/ standbouwer. Via die weg ben ik in het schildersvak gerold en ben ik vervolgens op mijn 19e begonnen aan de schildersvakschool, eerst niveau 1 & 2 en daarna restauratie schilderen om de authentieke schilderskunst meester te worden. Marmeren, houtimitatie en letterzetten.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Ik weet niet of dat geschikt is voor deze blog 🙂

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Ik hou erg van wintersporten. Ik probeer dit dan ook meerdere keren per seizoen te doen. Tevens is uit eten gaan een graag gedane hobby.

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je de Eigenhuis Schilderplan abonnees meegeven?

Probeer het schilderwerk 1 of 2 keer per jaar schoon te maken. Gewoon met een sopje en een zachte spons. Spinnen nestjes, aanslag en dergelijke verwijderen. Dit scheelt enorm in het behoud van het schilderwerk aan uw woning.

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera of Jan Molenaar

Lees meer

Meer nieuws

Schilderprijs.nl

Schilderprijs.nl Schilderprijs.nl bereken uw schilder prijs online Schilder Prijs is een initiatief van De Nooy Meesterschilders, een familiebedrijf dat al sinds 1754 actief is in

Vve schilder

Eigenhuis VVE Plan, samen toekomstgericht aan de slag Vooruitzien is regeren. Voorkomen beter dan genezen. Een toegewezen deskundig adviseur is uw vaste aanspreekpunt bij EVP.

Schilderonderhoudsplan.nl

Wij zorgen al generaties lang voor vakkundig en goed schilderwerk voor een vast maandbedrag. Ons moederbedrijf kent zijn oorsprong in 1754, vanuit die eeuwenoude ervaring

Schilderwerk Groningen

  SchilderwerkGroningen.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Groningen en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Groningen start met een